Over Carla

Mijn verhaal

Beauty gaat om zo veel meer dan er goed uitzien, ontdekte ik ruim dertig jaar geleden, toen ik begon aan een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Tijdens die opleiding, en daarna, ontwikkelde ik een steeds grotere passie voor de verzorging van de huid. Ook het contact met mensen vind ik heel belangrijk; beauty is nu eenmaal iets persoonlijks en het is belangrijk om je op je gemak te voelen. In de loop der jaren probeerde ik verschillende richtingen uit en ging ik mij steeds meer specialiseren. Dat is uitgegroeid tot de salon die ik nu heb.

Diamond peel – specialisatie

Ik ga daarin net een stapje verder dan de gemiddelde beautysalon. Naast verschillende klassieke behandelingen en ontspanning, kan ik de huid blijvend verbeteren. Dat kan alleen door de huid iets intensiever aan te pakken, anders dan bij een klassieke behandeling. Dit levert blijvend resultaat op.

Voor deze intensievere behandeling ben ik gespecialiseerd in microdermabrasie. Dit is een vrij nieuwe techniek waarbij, met behulp van apparatuur, dode huidcellen verwijderd worden en de structuur van de huid zichtbaar verbetert. Binnen die microdermabrasie gebruik ik de ‘Diamond Peel’. Deze is net een stapje specifieker en levert een mooier resultaat. Lees hier meer over de Diamond Peel

Moment for me, waarom is beauty belangrijk?

Als mensen er goed uitzien, voelen ze zich vaak ook goed van binnen. Even de haast van de dag op pauze en stilstaan bij jezelf. Vrouwen, en trouwens ook mannen, zijn geneigd om alleen te kijken naar wat ze niet mooi vinden aan zichzelf, maar juist benadrukken wat wel heel mooi is, of iets verbeteren waarover ze onzeker zijn kan een positief effect hebben op de kijk op jezelf.

Voor mij is die persoonlijke klik met de klant dan ook heel belangrijk. Als er aandacht is voor de klant en we hebben een persoonlijke verbinding, is het makkelijker om tot de juiste behandeling te komen. Bovendien durven ze zichzelf dan ook beter bloot te geven.

Ik heb zelf ook moeten ervaren dat chemotherapie niet alleen een aanslag is op je lichaam, maar ook op je huid. Ik merkte dat als je zo’n periode achter de rug hebt, het zo veel kan betekenen om er weer uit te zien als jezelf. Het is een heftige tijd die veel veranderingen meebrengt, dus hoe blij kun je zijn als het toch weer je eigen ik is, in die spiegel. Ik vind het echt een eer dat veel mensen die in dit proces zitten of dit hebben meegemaakt mij weten te vinden. Zo is het meer dan een behandeling. Mijn salon is dan een plek om jezelf te zijn.