Dermatude

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint dankzij de anti aging behandeling van Dermatude Meta Therapy. 100% natuurlijk!

Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de algehele huidconditie en het verstevingen van de huid, het tegengaan van fijne lijntjes, rimpels en het behandelen van een rokershuid.

Hoe werkt het?

Dermatude Meta Therapy activeert het huideigen herstelmechanisme. Vanaf het 25e levensjaar wordt de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine minder, waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. 

Met de Dermatude therapie wordt op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt, waardoor het herstelmechanisme zelf weer gaat werken en collageen en elastine gaat produceren om die microperforaties te repareren. Een 100% natuurlijke manier van huidverbetering van binnenuit, dus. Meteen na de eerste behandeling voel en zie je het verschil. Na een kuurbehandeling zijn de resultaten sensationeel!

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Veilige, 100% natuurlijke behandeling
  • De keuze van beauty instituten wereldwijd
  • Maakt botox, fillers of facelift overbodig!

Geweldig resultaat

Het resultaat van Dermatude Meta Therapy is al zichtbaar na één behandeling. Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

Meta Therapie is een totaal concept. Het apparaat, de modules, de huidverzorging, behandelingen en procedures, zijn volledig geintegreerd met slechts 1 doel, de best mogelijke anti-aging resultaten voor de klant te krijgen.

Ook te boeken via onze webshop

Kies voor een behandeling ter kennismaking of voor een kuur van 3 maanden met het intensieve huidverzoringspakket. Klinisch bewezen resultaat.

Voor optimaal resultaat is een kuurbehandeling aan te raden met gebruik van de verzorgingslijn van Dermatude ter ondersteuning.

4 behandelingen 1x elke week
4 behandelingen 1x elke 2 weken

Onderhoud 1 x per 6 weken tot 3 maanden.