Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is, behalve een heerlijke behandeling, ook dé manier om uw huid te laten stralen. Het verbetert zichtbaar de conditie van de huid, verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is ook zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling en voor het behandelen van een vermoeide huid.

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

De bindweefselmassage is een intensieve massage bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam. Door de diepe massagetechniek, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen), waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Het activeert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Ook wordt de stofwisseling geactiveerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.  Advies is om in kuurvorm behandelingen in te plannen voor het mooiste resultaat.

De bindweefselbehandeling bestaat uit:

  • Reiniging van de huid
  • Epileren
  • Exfoliant peeling
  • Bindweefselmassage 20 minuten
  • Verzorgend masker
  • Afsluiten met infrarood
  • Dag of nachtcrème

Facial Cupping

Met behulp van siliconen cups wordt een gezichtsmassage gegeven die helpt bij het verminderen van rimpels en wallen, en de huid verstevigt. Ook kan het helpen bij het verstevigen van littekenweefsel.
Bovendien stimuleert de behandeling de doorbloeding en wordt het huidmechanisme geactiveerd om meer collageen en elastine aan te maken. Hierdoor verstevigt de huid en worden rimpels minder zichtbaar.

Omdat dit vanuit de huid zelf komt, is dit een 100% natuurlijke methode. Het lichaam maakt zelf de stoffen aan die nodig zijn voor het verbeteren van de huid. Tot slot heeft de massage ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel.

In principe past facial cupping bij iedere huid. Weten welke behandeling het best bij u past, neem dan contact op.