Brow & Lash behandelingen

Sinds een aantal jaar ben ik gespecialiseerd in de nieuwste brow en lash behandelingen, zoals de ‘Lash Lift’ en browlifing.

De Lash-lift

Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie op dit moment!

  • Voor perfect gepositioneerde wimpers
  • Resultaat van gemiddeld 6 weken!
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken
  • Geschikt voor lange en korte wimpers
  • Niet getest op dieren!

 

Met deze wimperlift krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wil beschadigen door de wimperkruller.

Geschikt voor alle soorten wimpers

Lash Lift is geschikt voor korte, lange, steile en ‘overkrulde’ wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Er wordt gebruik gemaakt van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Zeer korte behandeltijden

Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Er wordt gewerkt met single-use sachets dus altijd verse ingrediënten, daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Brow lift / Brow Laminaton

Brow Lifting is een nieuwe trend om wenkbrauwen permanent te stylen. Het is de beste behandeling voor het stijlen wenkbrauwharen, zodat elk haartje in dezelfde richting ligt, wat een net gekamd effect geeft. Het is vergelijkbaar met Lash Lift voor je wimpers, een keratinebehandeling voor je wenkbrauwen dus!

Na de Brow Lift behandeling zien je wenkbrauwen er dikker, voller, rechter en gekamd uit in de ideale vorm, als de ultieme verzorgde, opgepoetste wenkbrauwen zonder dat de huid wordt aangetast. Het effect van Brow lifting blijft tot wel 6 weken mooi!