Basisbehandelingen

De klassieke gezichtsbehandeling

Ontspanning en verzorging zijn hierbij de basis: in een relaxte omgeving, een comfortabele behandelstoel met massagekussen en veel tijd en persoonlijke aandacht. Onder andere wordt een analyse van de huid gedaan en het huidtype vastgesteld, zodat de behandeling en producten hierop kunnen worden afgestemd. De huid wordt gereinigd, epileren, peeling, massage gelaat – nek en decollete en u krijgt een masker en dag/nachtcrème die op uw huid zijn afgestemd. Een heerlijke behandeling waarbij de huid stralend en zacht aanvoelt, een verwenmoment.

Naast epileren van de wenkbrauwen kunnen er aanvullende behandelingen worden toegepast, zoals wenkbrauwen/wimpers verven en harsen van de bovenlip/kin.

Medex Quick Cleansing (30 min)

Heb je weinig tijd maar vind je het belangrijk dat je een schone en frisse huid hebt na een behandeling met zichtbaar resultaat? Dan adviseer ik u  om voor de Quick Cleansing behandeling te kiezen.

Een effectieve diepte, reinigende behandeling geschikt voor een onzuivere huid met verstoppingen, een doffe huid, een huid die uit balans is, een vette huid die glimt, pukkels en actieve acne.